Ανατροπή-θρίλερ με Απλαδά για Δαμάστα στο Μαρτινέγκο

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή-θρίλερ με Απλαδά για Δαμάστα στο Μαρτινέγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρωτοπόροι της Α2 ΕΠΣΗ έχαναν ως το 87' με 1-0 αλλά τελικά επικράτησαν με 1-2

Παραλίγο να την… πατήσει η πρωτοπόρος της Α2 ΕΠΣΗ Δαμάστα στο Μαρτινέγκο, αλλά τελικά νίκησε με 1-2 τους Νέους Εργοτέλη και έτσι παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι που έγινε χθες και με το οποίο ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική, η Δαμάστα μέχρι και το 87’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0 αλλά κατάφερε στα τελευταία λεπτά να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Τάσο Απλαδά.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Μανωλιτσάκη, ο Γιαπετζάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπερνίκου σημείωσε το  1-0.

Η Δαμάστα δεν έκανε καλό α’ ημίχρονο αλλά στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και πίεσε την εστία των γηπεδούχων, με τον τερματοφύλακα των Ν.Εργοτέλη Νίκο Ψιμόπουλο να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις. Τελικά οι γηπεδούχοι λύγισαν στο τέλος.

Στο 87’ ο Απλαδάς με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1, ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 86’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

NEOI ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ψιμόπουλος, Μανωλιτσάκης, Γκούρο (90’ Μαυρής), Μαυράκης, Γιαπετζάκης (90’ Λίλο), Μεχμετάι, Μπερνίκου, Σελαμάι, Βαρσάμης, Δρίτσας (79’ Κεβάνι), Σταματάκης (82’ Πασπαλάκης).

ΔΑΜΑΣΤΑ: Μαργαρίτης, Βερούσι, Αποστολάκης (67’ Σερλιδάκης), Απλαδάς, Μπιμπίρης, Μανουσάκης (91’ Μουλακάκης), Τζουβάρας, Γεωργαλάς (46’ Ντίνος), Χαλκιαδάκης, Κλαπάκης (91’ Γαργανουράκης), Μαρκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News