Τελικό: Θρίαμβος Ν. Τζώρτζογλου στις εκλογές της ΕΠΣΗ, εκλέγει 11 στα 11 μέλη του!

Ποδόσφαιρο
Τελικό: Θρίαμβος Ν. Τζώρτζογλου στις εκλογές της ΕΠΣΗ, εκλέγει 11 στα 11 μέλη του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο θώκο της προεδρίας της ΕΠΣΗ, για να συνεχίσει το απόλυτα επιτυχημένο έργο των τελευταίων χρόνων, παρέμεινε ο Νίκος Τζώρτζογλου και η παράταξή του, η οποία επανεκλέγει με πανηγυρικό τρόπο από τα σωματεία της Ένωσης και μαζί με το Διοικητικό του Συμβούλιο (εκλέγει 11 στα 11 μέλη του) θα συνεχίσουν αδιάκοπα το πρόγραμμα τους. Πανωλεθρία για την αντίπαλη παράταξη, με τον Νίκο Τζώρτζογλου να δείχνει εμπράκτως ποιος παραμένει το αφεντικό!

Η διαφορά από την αντίπαλη παράταξη είναι συντριπτική, κάτι το οποίο έκανε τον Μανώλη Λημναίο να αποχωρήσει από τη διαδικασία λίγο πριν την ολοκλήρωσή της. Το αποτέλεσμα ψήφων 67 έναντι 11, ξεπερνάει το 85% της νίκης του Νίκου Τζώρτζογλου, ενώ ο ίδιος έλαβε 67 σταυρούς, κάτι το οποίος τον κατατάσσει πρώτο στα αποτελέσματα και δείχνει πως νίκησε κατα κράτος την αντίπαλη παράταξη. 

Αναλυτικά όλοι οι σταυροί:

Η παράταξη του Νίκου Τζώρτζογλου, η οποία θριάμβευσε:

Τζώρτζογλου 67, Μωραΐτης 65, Ασλάνης 64, Στεφανουδάκης 63, Παπαγγελής 61, Σμαραγδάκης 61, Πετούσης 61, Χρονάκης 63, Βοζικάκης 60, Κουτεντάκης 60, Παπαδάκης 57.

Οι παραπάνω, είναι οι 11 πρώτοι σε σταυρούς στη γενική κατάταξη και όλοι τους είναι της παράταξης Τζώρτζογλου, η οποία επανεκλέγει με καθολική υπεροχή.

Από την άλλη πλευρά, η παράταξη του κ. Λημναίου, καταποντίστηκε, καθώς έλαβαν:

Λημναίος 20, Καρασάββας 18, Τζαμούσης 15, Φανουράκης 11, Γενιτσαρίδης 11, Ζερβάκης 10, Μεντζάκης 9, Καραγιαννακίδης 9, Κωστορρίζος 9, Δαγκωνάκης 9, Λιακάκης 9.

Ωστόσο η παράταξη Τζώρτζογλου δείχνει να κυριαρχεί και στους αναπληρωματικούς με τον κ. Δροσίτη να είναι πρώτος με 61 και τον Φρυσούλη δεύτερος με 60.

Αναλυτικά: Δροσίτης 61, Φρυσούλης 60,  Φανουράκης 54, Νικηφόρος 52, Βερδιάκης 52, Κωστάκης 51, Μπαστάκης 51, Μαθιουδάκης 48, Θεοδοσάκης 47, Παρασύρης 22, Φουκαράκης 20, Ζούζουλας 17, Κατσέλης 17, Δουμάνης 16.

Από τα τακτικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής οι σταυροί ήταν οι εξής:

Βοζικάκης Δ. 65, Καναβάκης 60, Κατσικαλάκης 58, Σιδέρης 19, Καστελλιανάκης 18, Κανάκης 15.

Ενώ από τα αναπληρωματικά μέλη, ο Κεφαλάκης πήρε 60 και ο Μιχαλόπουλος 16.

Τι έγινε όμως στην εκλογική διαδικασία

Με τον κ. Τζώρτζογλου να προεδρεύει της διαδικασίας, ο κ. Λημναίος πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του. Παρότι αυτή η κίνηση δεν προβλεπόταν από το καταστατικό, ο κ. Τζώρτζογλου είπε να μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος της μιας παράταξης και στη συνέχεια απάντησε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε στο λόγο του ο κ. Λημαίος: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθούμε αν δεν τηρήσουμε αυτά που σας υποσχόμαστε. Δεν έχω πρόβλημα με τον κ. Τζώρτζογλου. Η διαφορά μας είναι η φιλοσοφία μας. Δεν είμαι αντίπαλός σου».

Έπειτα ο κ. Τζώρτζογλου απάντησε στον κ. Λημναίο, λέγοντας: «Πως να κοιτάζω έναν άνθρωπο, να τον χαιρετάω και να αφήνει υπόνοιες για χρήματα στα δικαστήρια, να λέει ότι είμαι εφιάλτης, να λένε ότι καταζητείται ο Τζώρτζογλου. Παρά τις προκλήσεις λέω δεν απαντώ δεν σχολιάζω».

Αναφορικά με τις εξαγγελίες του κ. Λημαίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ αν φέρετε μέχρι τις 31 Μαΐου τα 500.000 ευρώ, δηλαδή 6000 ευρώ σε κάθε σωματείο, δεσμεύομαι ότι θα παραιτηθώ», ενώ σ' αυτό το κομμάτι ο κ. Λημαίος απάντησε και λέει ότι ποτέ δεν σας σπιλώνουμε.

*Ένταση υπήρξε μεταξύ Τζώρτζογλου και Καλέμπουμπα λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία γιατί ο δεύτερος ήθελε να πάρουν το λόγο τα σωματεία ενώ δεν προβλέπεται από την ημερήσια διάταξη της έκτακτης γενικής συνέλευσης. Ο Καλέμπουμπας χαρακτήρισε τη διαδικασία παρωδία.

Παρόλα αυτά η διαδικασία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε ομαλά. 79 ήταν τα σωματεία που ψήφισαν, δηλαδή το 100% όσων είχαν καταθέσει εξουσιοδοτήσεις. Δεν είχαν καταθέσει εμπρόθεσμα τα πληρεξούσια, Δίας, Τηγανίτης, Δαφνές και Πατούχας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News