Μόνο elite διαιτητές: Ξένοι στα ντέρμπι, Σιδηρόπουλος στο Πανθεσσαλικό

Ποδόσφαιρο
Μόνο elite διαιτητές: Ξένοι στα ντέρμπι, Σιδηρόπουλος στο Πανθεσσαλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με elite διαιτητές θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική των play off της Super League, που είναι προγραμματισμένη εμβόλιμα την ερχόμενη Τετάρτη (26/04).

Δύο ξένοι και ένας Έλληνας ρέφερι από τη συγκεκριμένη κατηγορία της UEFA, ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ για τα προσεχή παιχνίδια.

Ο Γερμανός Στίλερ θα «σφυρίξει» το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός Μάκελι το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και τέλος ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε για το παιχνίδι Βόλος-Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής των play off:

Τετάρτη 26/04 (18:00)

Βόλος-Παναθηναϊκός (γηπ. Πανθεσσαλικό Στάδιο, Cosmote Sport 1): Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR: Φωτιάς (Πέλλας), AVAR: Κόλλιας (Ηπείρου).

Τετάρτη 26/04 (19:00)

Άρης-Ολυμπιακός (γηπ. «Κλ.Βικελίδης», Novasports prime): Μάκελι (Ολλανδία), Στέεγκστρα (Ολλανδία), Ντε Βρις (Ολλανδία), 4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), VAR: Ντιέπερνικ (Ολλανδία), AVAR: Νικολακάκης (Λασιθίου).

Τετάρτη 26/04 (21:00)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (γηπ. OPAP Arena, Cosmote Sport 1): Στίλερ (Γερμανία), Γκίτελμαν (Γερμανία), Κέμπτερ (Γερμανία), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Μέλερ (Γερμανία), AVAR: Ψαρρής (Ζακύνθου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News