Η ΑΕΚ με γκολ Πινέδα από νωρίς πέρασε (0-1) από τον Βόλο...

Ποδόσφαιρο
Η ΑΕΚ με γκολ Πινέδα από νωρίς πέρασε (0-1) από τον Βόλο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H AEK σε ένα Πανθεσσαλικό με 8.000 περίπου δικούς της οπαδούς πήρε το διπλό κόντρα στον Βόλο με σκορ 0-1...

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πέτυχε ο Ορμπελίν Πινέδα στο ένατο λεπτό. Οι κιτρινόμαυροι έκλεψαν ψηλά την μπάλα και ο Γκαρσία έστρωσε στον Μεξικανό στο ημικύκλιο της περιοχής, ο οποίος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Η Ένωση σε γενικές γραμμές επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι και παρότι δεν έγινε αρκετά απειλητική στο ματς, πήρε εύκολα το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά ο Βόλος δεν έκανε καμία τελική στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Αθανασιάδης ήλεγξε τις προσπάθειες των Κάτσε και Ντέλετιτς. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Γαλανόπουλου στο 85', ωστόσο ο διαιτητής Σιδηρόπουλος θεώρησε πως το χέρι ήταν ακούσιο, δεν έδειξε κάτι και το ματς συνεχίστηκε.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης (89' Μεταξάς), Γκάγκι, Ντέλετιτς (88' Μεσκίδα), Ταχάτος (46' Μπαριέντος), Κάτσε (81' Καρτάλης), Οζέγκοβιτς (42' λ. τρ. Πιρές).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Βίντα, Τζαβέλλας, Ρότα, Γιόνσον, Πινέδα (75' Γκατσίνοβιτς), Μάνταλος (84' Γαλανόπουλος), Ελίασον (90+3' Σιμάνσκι), Γκαρσία (75' Τσούμπερ), Αραούχο (84' Φερνάντες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News