Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με οδηγό τον Ελ Αραμπί νίκησε την Λαμία με 1-0 και παραμένει στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Λαμίας χάρη στο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 23ο λεπτό και συνέχισε την προέλαση με την δέκατη σερί του νίκη στη Super League Interwetten.

 Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι στο τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν από τις διακοπές επικράτησαν 1-0 της Λαμίας για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. O Αραμπί ήταν ακόμη μία φορά ήρωας καθώς πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 23' φτάνοντας τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα.

 Ο Ολυμπιακός πλέον βρίσκεται στο +11 από την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (20/12) στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ. Όπως και να έχει οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν στη διακοπή με ένα βαθμολογικό "μαξιλαράκι". Η Λαμία συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά και συγκεκριμένα στη 12η θέση έχοντας 11 πόντους.

 Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, ανάγκασαν τον Σαράνοβ σε αρκετές επεμβάσεις, ενώ ο Αραμπί στο 23ο λεπτό άνοιξε και το σκορ. Στο δεύτερο μέρος η Λαμία ανέβηκε περισσότερο, ο Μαρτίνς είχε κάποια παράπονα βλέποντας την ομάδα του να πέφτει, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς / 4-2-3-1): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (57' Μ. Καμαρά), Μασούρας (57' Ροντρίγκες), Α. Καμαρά (91' Μπα), Λόπες (76΄Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (76' Τικίνιο).

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου / 4-2-3-1): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Τζανδάρης (85' Τσούκαλος), Νούνιες (67' Τιρόνε), Ελευθεριάδης (67' Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου, Αραμπούλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News