Super League 1: Επεισοδιακή νίκη του Άρη 1-2 στον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Επεισοδιακή νίκη του Άρη 1-2 στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός στις εξέδρες, ματσάρα στο γήπεδο

O Βόλος μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια στο ματς και αφού είχε την πρώτη του τελική μόλις στο 2ο λεπτό με το σουτ του Τσοκάνη που έφυγε λίγο άουτ, στο 5ο λεπτό φλέρταρε έντονα με το 1-0. Τότε που ο Φαν Βέερτ βγήκε στην πλάτη της άμυνας των κιτρίνων και αφού πέρασε και τον Κουέστα έκανε το πλασέ μπροστά στην άδεια από κίπερ εστία, για να κόψει όμως σωτήρια ο Φαμπιάνο και να κρατήσει το μηδέν.

Δυστυχώς, όσο όμορφα άρχισε το ματς, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να επιτεθούν, άλλο τόσο άσχημα συνεχίστηκε, με την ένταση που ξέσπασε στις εξέδρες να μεταφέρεται και στον αγωνιστικό χώρο, για να ακολουθήσει γενικευμένη σύρραξη και τον διαιτητή να πάρει την απόφαση στο 22ο λεπτό και μετά από 10 λεπτά απραξίας, να διακόψει προσωρινά το παιχνίδι.

Με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν αμφότερες με 10 παίκτες, το ματς ξανάρχισε από το 22' και μετά από μερικά αναγνωριστικά λεπτά πήρε ξανά φωτιά, αυτή τη φορά ευτυχώς από εντυπωσιακές φάσεις που είχαν ως πρωταγωνιστές τους παίκτες. Στο 34' ο Φαν Βέερτ έχασε τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του στο ματς στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουέστα από πλάγια θέση ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Άρης απάντησε με γκολ, στην πρώτη του τελική εντός στόχου.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Άρης όχι μόνο μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στους γηπεδούχους αφού πριν συμπληρωθεί καν ένα λεπτό βρήκε δίχτυα. Οι παίκτες του Μάντζιου πίεσαν ψηλά και ο Ματέο Γκαρσία έκλεψε τη μπάλα από τον Ρίνερ, για να βγει απέναντι από τον Κότνικ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του (0-2).

Παρά την απογοήτευση, οι παίκτες του Βόλου δεν τα παράτησαν, ανασυντάχτηκαν και μέσα σε λίγα λεπτά αντέδρασαν, με τον Όροζ να δέχεται όμορφη ασίστ του Νίνη (σέντρα από τα δεξιά) και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι να νικάει τον Κουέστα για να γράψει το 1-2.

Βόλος (Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ (81' Τερεζίου), Γκρίλο, Φερράρι, Όροζ (81' Σοάρες), Τσοκάνης, Νίνης (54' Ρεγκατέν, 65' Μποϊτκόφσκι), Φερνάντες Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Άρης (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Εντιαγέ, Τζέγκο (64' Σάσα), Μαντσίνι (64' Ιτούρμπε), Μπερτόγλιο, Γκαρσία (76' Γκάμα), Καμαρά (90'+2' Σάκιτς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News