Super League 1: Ο Ολυμπιακός για την πρωτιά, ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Ο Ολυμπιακός για την πρωτιά, ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 1 για την 9η αγωνιστική

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 1 ανοίγει στις 3 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Λαμία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Οι Αρκάδες προέρχονται από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» (1-1), διευρύνοντας έτσι το αήττητο σερί τους στα τρία παιχνίδια μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού (2-1) και του Απόλλωνα Σμύρνης (0-1). Από την άλλη τώρα, η Λαμία αποδείχθηκε «επτάψυχη» απέναντι στον Ατρόμητο, παίρνοντας σημαντικό εντός έδρας βαθμό (2-2).

Δύο ώρες αργότερα, στις 17:15, ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη στο Πανθεσσαλικό ματς, σε ένα ματς που υπόσχεται γκολ και θέαμα από τους δύο «μονομάχους». Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν μεν στην 4η θέση (14β.), ωστόσο προέρχονται από τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Βέβαια, στο πιο πρόσφατο κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1, 1/11) επί του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης, χάρη σε γκολ του Ορόζ στο 86'. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» μετά την εντυπωσιακή πεντάρα (5-1, 24/10 ) επί του Παναιτωλικού, ηττήθηκαν 2-1 (31/10) στην έδρα της ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι όπου έχουν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. 

Το φινάλε γίνεται σε Φάληρο και Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό και στον «Απόστολος Νικολαΐδης» υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Εφόσον νικήσουν θα φτάσουν στο τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα (τελευταία απώλεια το 0-0 με Παναθηναϊκό) και θα αυξήσουν τη διαφορά τους από την ΑΕΚ, η οποία στραβοπάτησε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-2). Σε αυτήν την περίπτωση θα πάνε στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής (21/11) με τους «κιτρινόμαυρους», έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας. 

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, με το «τριφύλλι» να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ζεστάνει ξανά τον κόσμο του μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ψάχνει αφενός αντίδραση μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη και αφετέρου το αποτέλεσμα που θα τον φέρει στο -1 από την ΑΕΚ.

Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Λαμία (15:00, Novasports Prime)

Βόλος ΝΠΣ – Άρης (17:15, Cosmote Sport 2)

Ολυμπιακός – Ιωνικός (19:30, Novasports Prime)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, Cosmote Sport 1)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News