SL1: Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναιτωλικός! (video)

Ποδόσφαιρο
SL1: Πέρασε από το Περιστέρι ο Παναιτωλικός! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις και διπλό με 1-2 επί του Ατρόμητου

Ο Παναιτωλικός επικράτησε στο Περιστέρι 1-2 του Ατρομήτου -με ανατροπή- για τη 2η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα ματς, όπου έγινε ο… κακός χαμός στο φινάλε.

Καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Στρούγγη στο 44’. Ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, ισοφαρίζοντας με τον Βέργο στο 72’. Με δέκα παίκτες έμεινε στο 83’ ο Ατρόμητος λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα εντός τεσσάρων λεπτών για τον Μπεντινέλι (που είχε μπει αλλαγή στο 60’). Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα τα γκολ μπήκαν από αλλαγές.

Ο Ζέστεντ έδωσε προβάδισμα (1-2) στους φιλοξενούμενους στο 90’, με τον Στρούγγη να σκοράρει στο 96’, αλλά το τέρμα του να ακυρώνεται -σωστά- ως οφσάιντ μέσωVAR .

Στους τέσσερις βαθμούς πλέον ο Παναιτωλικός, με τον Ατρόμητο να μην αξιοποιεί το αποτέλεσμα (0-0) επί του Ολυμπιακού και να μένει με έναν πόντο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς – Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας (16’ Στρούγγης), Παπαδόπουλος, Καστεγιάνο – Σάλομον, Ντένιτς – Κλωναρίδης (60’ Μπεντινέλι), Μουνίθ (81 Σπιριντόνοβιτς), Καρτάλης (60’ Πισάνο) – Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ – Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης (45' Αντούνες) – Φλόρες, Βαρόνε (78’ Ντουάρτε) – Μεντόσα (60’ Βέργος), Ντίας, Μόρσεϊ (78’ Τσιγγάρας) – Καρέλης (60’ Ζέστεντ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News