Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς στο Λεωφόρο

Ποδόσφαιρο
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς στο Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επανάληψη οι "πράσινοι" προηγήηκαν με το Βέλεθ και το Λιβάι Γκαρσία να ισοφαρίζει

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1.

Στην επανάληψη σημειώθηκαν τα δύο γκολ, με το Βέλεθ να ανοίγει το σκορ για τους "πράσινους" και το Λιβάι Γκαρσία να ισοφαρίζει για την Ένωση.

Λάζλο Μπόλονι και Μανόλο Χιμένεθ αντιμετώπισαν πολύ επιφυλακτικά το ντέρμπι και δεν ρίσκαραν, αφού φάνηκε ότι πρωτίστως τους ενδιέφερε να μην ηττηθούν.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν από το σουτ επιπέδου σέντερ φορ του Βέλεθ στο 58’ από μία ακόμη ολιγωρία της κιτρινόμαυρης άμυνας σε στατική φάση (15ο γκολ από στημένο φέτος), αλλά στο 73’ από την γκάφα του Χουάνκαρ και ο Λιβάι Γκαρσία ισοφάρισε.

Δέκα λεπτά μετά την ισοφάριση η Ενωση απόλεσε καλή ευκαιρία με ατομική ενέργεια του Μάνταλου και σουτ που πέρασε άουτ. Το τριφύλλι απάντησε στο 90’ με Αθανασιάδη να αποκρούει σωτήρια την προβολή του Νιάς και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. 

Τέταρτη με 45 βαθμούς πλέον η «Ένωση», πέμπτο και μόλις στο +1 από τον Αστέρα το «τριφύλλι».

Παναθηναϊκός (Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος (85’ Βιγιαφάνιες), Νιάς, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό (78’ Χατζηγιοβάνης), Καμπετσής, Ιωαννίδης (78’ Καρλίτος).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Λάτσι, Λόπες, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Σιμάνσκι, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (68’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (91’ Χριστόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News