ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1: Έμεινε στη Μπενφίκα και...έπεσε σε Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1: Έμεινε στη Μπενφίκα και...έπεσε σε Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απώλεια βαθμών στην Τούμπα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης...

Ο εξαιρετικός Ατρόμητος μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε την ισοπαλία (1-1).

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχοντας ένα εξαιρετικό πλάνο και εκμεταλλευόμενη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ που όπως αποδείχθηκε τον αποπροσανατόλισαν, πήρε έναν δίκαιο βαθμό στην Τούμπα (1-1), χάνοντας μάλιστα και «κραυγαλέες» ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ώστε να θέσει διαφορετικά δεδομένα στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από ένα «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε πρώτος το γκολ στο 57' κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Γιαννούλης με εξαιρετική ασίστ έδωσε έτοιμο τέρμα στον Ζίβκοβιτς, που δεν λάθεψε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το παράτησαν.

Ο Νταμίρ Κάναντι πέρασε στο ματς τον Ενσικουλού και ο Κονγκολέζος στο 77', αφού έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ γύρισε την μπάλα, αλλά ο Μιχάι άθελά του νίκησε τον Ζίβκοβιτς.

Οι Περιστεριώτες, που πήραν τον πρώτο τους βαθμό, είχαν και δοκάρι στο 52' με εξαιρετικό σουτ του Κιβρακίδη.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (86’ Βρακάς), Μιχάι, Βαρέλα (81’ Κρέσπο), Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (81’ Νινούα), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης (72’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (72’ Κούτσιας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ούμπιδες), Τομάσεβιτς (83’ Νάτσος), Γιακουμάκης (73’ Ν’ Σικουλού), Ραμπέλο (88’ Μουνίθ), Μανούσος (46’ Κωτσόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News