Σίμος: «Ίδια συγκέντρωση και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση»

Ποδόσφαιρο
Σίμος: «Ίδια συγκέντρωση και πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το ματς με τον Ατρόμητο

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος του ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα.

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, επισημαίνοντας ότι η βοήθεια των φιλάθλων θα είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη του στόχου.

Πρόσθεσε ακόμη στο OFI TV, ότι ζητούμενο είναι να υπάρχει ανάλογη απόδοση με το ματς κόντρα στη Λάρισα, αλλά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Για το προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Ήταν το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, το πρώτο ήταν ξανά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, που η ομάδα δεν είχε τον έλεγχο. Είχαμε σωστή αμυντική οργάνωση στο πρώτο μέρος απέναντι στον αντίπαλο. Το κρατάμε αυτό ως θετικό στοιχείο ενόψει της συνέχειας, όχι όμως για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι κάτι που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το έχουμε και αυτό ως μέρος του παιχνιδιού μας. Εμείς όμως θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο, να έχουμε κυριαρχικό ρόλο και η έκβαση κάθε αγώνα να εξαρτάται από μας».

Όσο για τη «μάχη» της Δευτέρας υπογράμμισε: «Θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι της Δευτέρας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε ανάλογη απόδοση όπως είχαμε απέναντι στην Λάρισα, και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι. Επίσης να κρατήσουμε την ίδια αμυντική συγκέντρωση. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη».

Ο 41χρονος τεχνικός πρόσθεσε για τη σημασία του αγώνα: «Απομένουν τρία παιχνίδια. Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι το τρίτο από το τέλος. Είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στις περισσότερες φάσεις του αγώνα. Με την βοήθεια των φιλάθλων μας που ξέρω ότι θα γεμίσουν το γήπεδο, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News