Super League 1: Mέχρι τις 21:00 η ψηφοφορία των διαιτητών

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Mέχρι τις 21:00 η ψηφοφορία των διαιτητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

To βράδυ τελικά γίνει γνωστή η απόφασή τους για το αν θα σφυρίξουν ή όχι το σαββατοκύριακο

Οι διαιτητές της Super League ζήτησαν παράταση για την απόφασή τους με την ψηφοφορία να συνεχίζεται μέχρι τις 9 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Σε αναμονή της απόφασης των διαιτητών βρίσκονται όλοι για να μάθουν αν θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική της Super League αυτό το σαββατοκύριακο.

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη ανήμερα Πρωτοχρονιάς μέσω mail, ωστόσο λόγω της ημέρας και επειδή κάποιοι δεν προλάβαιναν, ζητήθηκε να υπάρξει παράταση και μετά τις 14:00.

Έτσι η ψηφοφορία των διαιτητών θα ολοκληρωθεί τελικά στις 21:00 το βράδυ, όταν και θα γίνει γνωστή η απόφασή τους για το αν θα σφυρίξουν ή όχι, ενώ λίγο  πριν το deadline της ψηφοφορίας εικάζεται ότι θα υπάρχει μια εικόνα για το αποτέλεσμά της.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο τρίτο mail :

«Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα,

Λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας, αλλά και για να διασφαλιστεί το γεγονός ότι όλοι έλαβαν γνώση των προηγούμενων email, επαναδιατυπώνουμε το ερώτημα που τέθηκε για ψηφοφορία έτσι ώστε να απαντήσουν ΟΛΟΙ και παρατείνουμε την διαδικασία έως την 21:00.

Οπότε σας καλούμε να ψηφίσετε με ''ΝΑΙ'' αν επιθυμείτε στην συνέχιση της αποχής και "ΟΧΙ'' στην άρση της αποχής.

Υ.Γ. 1: Όσοι ήδη ψήφισαν αποστέλλοντας email δεν χρειάζεται να ξαναψηφίσουν.

Υ.Γ. 2: Όσοι θέλετε μπορείτε να αποστείλετε την ψήφο σας στο κινητό του Χρήστου (69........ σ.σ.: Αναφέρεται το κινητό του βοηθού διαιτητή Χρήστου Μπαλτά, μέλους της επιτροπής του οργάνου)»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News