Κάκιστο ματς στο AEL FC Arena

Ποδόσφαιρο
Κάκιστο ματς στο AEL FC Arena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΛ και Άρης με ελάχιστες φάσεις για γκολ

ΑΕΛ και Άρης ήρθαν 0-0 για την 17η αγωνιστική της Super League στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο της AEL FC Arena, που ήταν στα χειρότερά του, σε ένα παιχνίδι με πολύ μέτριο (όπως είναι λογικό) θέαμα.

Λίγες και καλές στιγμές είχε η αναμέτρηση, με κορυφαία το δοκάρι του Μιλοσάβλιεβιτς στο 70’ για τους γηπεδούχους, ενώ στα μέσα του πρώτου μέρους είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαργκάν (27’) οι μεν και με τον Ντιγκινί οι δε λίγο μετά.

Στους 23 βαθμούς πλέον οι «κίτρινοι», οι οποίοι… προσπέρασαν τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσαν στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στους 19 και λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη οι «βυσσινί».

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Σεσέροβιτς (81' Ακόστα), Φατιόν, Μπαργκάν (68' Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Νούνιτς (88' Πίτι).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34' λ.τ. Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46' λ.τ. Ιντζόγλου), Βαλεριάνος, Μπάσα, Ματίγια, Ματέο Γκαρσία, Κορχούτ (83' Παυλίδης), Μαρτίνες, Ντιγκινί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News