Ζητούμενο η ηρεμία για τον ΟΦΗ και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

Ποδόσφαιρο
Ζητούμενο η ηρεμία για τον ΟΦΗ και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αλήθεια ότι η θηλιά για τον ΟΦΗ έχει σφίξει. Η εικόνα που παρουσίασε (και) στο ματς με τον Πανιώνιο, οι νέοι πεταμένοι βαθμοί και η καθήλωση στις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προκάλεσαν απογοήτευση στον κόσμο.

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του ΟΦΗ έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα προχωρήσει σε βεβιασμένες κινήσεις. Ακολουθεί τη δική της ρότα, έχοντας πολλάκις εκφράσει την εμπιστοσύνη της τόσο στην τεχνική ηγεσία, όσο και στην πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού, με συγκεκριμένες επιλογές ποδοσφαιριστών που αποχωρούν, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα με Αραβίδη και Κομεσίδη. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν ακόμα κάποια διαζύγια με παίκτες αλλά με κριτήρια ψυχραιμίας και όχι εν βρασμώ.

Μπορεί κάποιοι να ζητούσαν το βράδυ του Σαββάτου την «κεφαλή επί πινάκι» του Νίκου Παπαδόπουλου αλλά στην ΠΑΕ ΟΦΗ κράτησαν κλειστά τα αυτιά τους και ξεκάθαρο το μυαλό τους για το πώς πρέπει να πορευτεί η ομάδα. Ο ίδιος μπορεί να είπε ότι θα μιλήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ αλλά ουδέποτε τέθηκε θέμα προπονητή.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι διοίκηση και προπονητής συνεχίζουν ενωμένοι και με συζητήσεις που θα γίνουν θα προσπαθήσουν να λύσουν το ψυχολογικό ζήτημα που υπάρχει αυτή την ομάδα. Να στηρίξουν και να βοηθήσουν τους παίκτες να βγάλουν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο με έμφαση τα δεύτερα ημίχρονα, όπου φανερώνεται και το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα…

Η εβδομάδα που διανύουμε θα έχει πλούσιο μεταγραφικό χαρακτήρα για τον ΟΦΗ. Οι κινήσεις που θα γίνουν βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους και ίσως και σήμερα να υπάρχουν αφίξεις στο Ηράκλειο για να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Επίσης περιμένουν από τα τέσσερα ήδη αποκτήματα, τους Γιαννούλη, Μπράουν, Πέρσον να έχουν καλύτερο ρυθμό, όπως βέβαια και το Ναμπί που σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News