Παπαδόπουλος: «Στόχος μας η παραμονή, ίσως ο πρόεδρος είναι το... γούρι μας»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Στόχος μας η παραμονή, ίσως ο πρόεδρος είναι το... γούρι μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στη διάρκεια του πρωταθλήματος προέκυψε ένας προορισμός και το όνειρο των ανθρώπων του ΟΦΗ, να μπορέσει να βγάλει ποδοσφαιριστές

Η στρατηγική και τακτική προσέγγιση του Νίκου Παπαδόπουλου στο χθεσινό ματς τον δικαίωσε, ενώ ο τεχνικός του ΟΦΗ, εμφανώς ευχαριστημένος, στάθηκε στην τεράστια προσπάθεια των παικτών του.

«Η ομάδα μου ήταν τακτικά διαβασμένη και στα 94 λεπτά. Τα παιδιά ήταν προσηλωμένα στην τακτική μας. Παγώσαμε λίγο με την ισοφάριση στο γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά αντιδράσαμε και είναι υπέρ μας που πήγαμε μπροστά στο ημίχρονο», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδυνέψαμε καθόλου και πήραμε δίκαια τη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως, αν παίζει όπως μπορεί, έχει τη δυνατότητα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τους στόχους του ΟΦΗ είπε: «Είμαι ο πρώτος που έχω πει για την υπομονή. Το πρόβλημα ξέρουμε ποιο ήταν και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να πείσω τους παίκτες να παλεύουν. Ξέρω το πρόβλημα, αλλά δε θα το πω. Στόχος μας, παρότι έχουμε διοικητική ηρεμία, είναι να σωθούμε και όχι κάτι παραπάνω. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος προέκυψε ένας προορισμός και το όνειρο των ανθρώπων του ΟΦΗ, να μπορέσει να βγάλει ποδοσφαιριστές».

Για την παρουσία του Μιχάλη Μπούση ανέφερε: «Του το είπα, όχι να έρχεται, αλλά να μη φύγει καθόλου από την Ελλάδα. Ίσως είναι το... γούρι μας».

Δώνης: «Το χειρότερο ημίωρο»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης τόνισε, μεταξύ άλλων, από την πλευρά του: «Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θα έμπαινε για μια μάχη και να πάρει αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ διαφορετικό από το δεύτερο, ενώ το τελευταίο ημίωρο ήταν το χειρότερο της χρονιάς για μας ως τώρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News