Στο 95’ ισοφάρισε 1-1 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Στο 95’ ισοφάρισε 1-1 ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικό φινάλε είχε το ντέρμπι αιωνίων στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 95ο λεπτό τον Παναθηναϊκό στο τελικό 1-1, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα του «τριφυλιού», Σωκράτη Διούδη.

Ο Διούδης τραυματίστηκε πέφτοντας με το κεφάλι πάνω στο γόνατο του Νάτχο και γύρισε η γλώσσα του, με τις ιατρικές βοήθειες να είναι εσπευσμένες ενώ όλο το Καραϊσκάκη χειροκρότησε τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος συνήλθε λίγο αργότερα αλλά ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι, στο 61’ με τρομερό γκολ του Κάτσε, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 0-1. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός γινόταν όλο και πιο πιεστικός προς την εστία του Κότσαρη, που αντικατέστησε τον Διούδη κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού. Στο 86’ μάλιστα είχε δοκάρι σε σουτ του Ομάρ έξω από την περιοχή, αφού βρήκε και το πόδι του Σισέ.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Καμαρά έκανε το γέμισμα στα δεξιά για το κεφάλι του Ομάρ, εκείνος τη γύρισε και ο Σισέ με προβολή έκανε το 1-1, λυτρώνοντας τον Ολυμπιακό, που είχε και φάση στο επόμενο λεπτό με τον Φορτούνη για να πάρει το παιχνίδι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (63’ Μάνος), Φορτούνης, Νάτχο (77’ Καμαρά), Ποντένσε, Χασάν (46’ λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53’ λ.τρ. Κότσαρης), Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (73’ λ.τρ. Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα, Μπουζούκης (70’ Μουνιέ), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News