Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ με το τέρμα του Ελ Καντουρί

Ποδόσφαιρο
Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ με το τέρμα του Ελ Καντουρί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε και στο τέλος αγχώθηκε κατάφερε να περάσει νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη χάρη στο τέρμα του Ελ Καντουρί στο 68’. Λάθος του διαιτητή στο ακυρωθέν τέρμα του Άκπομ.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 24’ με το σουτ του Μαουρίσιο όμως η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Μανόιλοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος βρήκε εκ νέου απέναντί του τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Ο δικέφαλος του Βορρά δε δημιουργούσε σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ανέβασε την απόδοσή της.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να παίζουν αρκετά ανοιχτά και έβγαλαν συνεργασίες, παίζοντας καλά από τα πλάγια με αποτέλεσμα να καταφέρουν να «ανοίξουν» την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Στο 57’ ο Πέλκας απείλησε, για να έρθει ο Ελ Καντουρί στο 68’ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή να κάνει το 0-1.

Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε παρότι στο 88’ ο Άκπομ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου, όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης κακώς ακύρωσε το γκολ ως οφ σάιντ, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να καλύπτεται από δύο αντιπάλους του.

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοϊλοβιτς, Κούρντι, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Μασούρας, Καμαρά (65' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς (85' Σιντί Αλί), Ντουρμισάι 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί, (79' Λημνιός) Πέλκας (67' Άκπομ), Ουάρντα, Πρίγιοβιτς (85' Κάνιας)  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News