default-image

Πρεμιέρα με το δεξί για την ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Πρεμιέρα με το δεξί για την ΑΕΚ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Super League η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε σχετικά άνετα του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση έδειξε σοβαρότητα και παρότι βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό Βελλίδη κατάφερε να διασπάσει το τέρμα του ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης αρχικά σέρβιρε το πρώτο τέρμα της ΑΕΚ στο παιχνίδι στο 37' στον Πόνσε ο οποίος δεν αστόχησε από κοντινή θέση και έβαλε σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση τους "κιτρινόμαυρους".

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα με την έναρξη της επανάληψης όπου ο Λιβάγια με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ διπλασιάζοντας τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Από κείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της ΑΕΚ, το 2-0 παρέμεινε και η Ένωση έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γκάλο (73’ Κλωναρίδης), Λιβάγια (64’ Μάνταλος), Μπακασέτας, Πόνσε (68’ Γιακουμάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Λίλα, Ξύδας, Κάστρο (61’ Τζημόπουλος), Κακούμπα (65’ Μυστακίδης), Γιάκος (46’ Κρίζμαν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News