default-image

Νέα αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές στον Εσιέν

Ποδόσφαιρο
Νέα αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό για τις οφειλές στον Εσιέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Παναθηναϊκό, με τη… θηλιά για τα οικονομικά να σφίγγει και πάλι επικίνδυνα.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, για την υπόθεση του Μάικλ Εσιέν, για τις οφειλόμενες δόσεις Φεβρουάριου - Μαρτίου, ενώ παράλληλα έχει λήξει αυτή του Απρίλη και... τρέχει του Μαΐου.

Πλέον, η "πράσινη" ΠΑΕ έχει πέντε εργάσιμες μέρες είτε για να εξοφλήσει το σύνολο του ποσού είτε για να φτάσει σε νέο συμβιβασμό με τον Γκανέζο.

Μένει να διευκρινιστεί αν η πλευρά του Εσιέν αξιώνει το σύνολο του οφειλόμενου ποσού που είναι περίπου 270.000 ευρώ ή αν συμβιβάζεται μόνο με την εξόφληση των οφειλόμενων δόσεων.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν ήδη δύο παγιωμένα -3 από την υπόθεση του Γενς Βέμερ κι εφόσον παγιωθεί τρίτο "-3", αυτό θα είναι καταδικαστικό για το "τριφύλλι".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN, επαγγελματία ποδοσφαιριστή και της καθής η αίτηση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ.

Δέχεται την από 2-3-.2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 8077/2-13-2018) αίτηση του αιτούντος MICHAEL ESSIEN. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, που επιβλήθηκε με την ως άνω 100/2017 απόφαση, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News