Με... σπασμένα φρένα η Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Με... σπασμένα φρένα η Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε από τα… αποδυτήρια, η ΑΕΛ αφυπνίστηκε άμεσα και μέσα σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος «κλείδωσε» το αποτέλεσμα της νίκης. Η αποβολή του Μάρκος Πάολο δυσκόλεψε την ομάδα του Αγρινίου, η οποία γνώρισε τη ήττα με 4-2 στο ΑΕL FC Arena.

Με… φόρα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Παναιτωλικός, αφού στη πρώτη του ευκαιρία και στα 38’’! δευτερόλεπτα, η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μοράρ είχε την έμπνευση να… κρεμάσει τον Μποζοβίτς, ο οποίος είχε αρκετή ευθύνη σε αυτό το γρήγορο τέρμα των φιλοξενούμενων.

Η Λάρισα μετά την ψυχρολουσία έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι της και προτού καλά καλά συμπληρωθούν δέκα λεπτά παιχνιδιού, είχαμε και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. Αυτή τη φορά για λογαρισμό των «Βυσινί». Ο Μιλοσάβλιεβιτς στο 9’ βρήκε τον χώρο και το χρόνο και με ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η ΑΕΛ μετά την ισοφάριση ήταν ασταμάτηση στον αγωνιστικό χώρο εν αντιθέσει με τον Παναιτωλικό ο οποίος «εξαφανίστηκε». Έτσι, στο 14’ ήρθαν τα πάνω κάτω αφού ο Γκόλιας με γυριστή κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο 21’ ήρθε και η αποβολή του  Μάρκος Πάουλο και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον Παναιτωλικό.

Η υπεροχή της Λάρισας ακολούθησε σε όλο το πρώτο μέρος και στην εκπνοή του, ο Θωμάς Ναζλίδης με πέναλτι αλά Πανένκα, διαμόρφωσε το 3-1, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κάμπου ορθώς θέλησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ο εξαιρετικός καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης Αγκάνοβιτς πιστοποίησε την πολύ καλή του απόδοση με ένα τέρμα στο 57’ και κάπου εκεί ουσιαστικά τελείωσε η αναμέτρηση.

Η Λάρισα κατέβασε ταχύτητα και κυκλοφορούσε τη μπάλα μέχρι να ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει στο 61’ σε 4-2, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ:

Μπόζοβιτς, Χούμπτσεφ, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλια, Φατιόν, Μασούρας (69' Μλαντένοβιτς), Αγκάνοβιτς (62' Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (80' Μπάλας), Ναζλίδης.   Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μίχαϊ, Γιαννιώτης, Μαρινάκης, Μπράβο (63' Ρόσα), Μάρκος Πάουλο, Ρόσα, Κλέσιο (80' Βασιλούδης), Ντίας, Μοράρ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News