Με τον Κάναντι και τη νέα χρονιά ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Με τον Κάναντι και τη νέα χρονιά ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραμονή του Νταμίρ Κάναντι για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με την ομάδα του Περιστερίου να προχωρά σε ανανέωση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η επιτυχημένη πορεία του Ατρομήτου υπό την καθοδήγηση του Νταμίρ Κάναντι αλλά και η αγάπη του κόσμου προς τον Αυστριακό προπονητή οδήγησε την διοίκηση του Ατρομήτου σε ανανέωση συνεργασίας, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα… χέρια για συνεργασία ενός ακόμη έτους, με την ελπίδα ότι η ομάδα θα σταθεροποιηθεί μια και καλή σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουνίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News