Πρόκριση με δεύτερη νίκη για τον Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση με δεύτερη νίκη για τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανιώνιος ο οποίος επικράτησε με 1-4 της Λαμίας και… παρέλαβε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Πανιώνιος απλούστευσε τα πράγματα από νωρίς καθώς στο 17' κατάφερε να σκοράρει με τον Ντουρμισάι και… καθάρισε την υπόθεση πρόκριση. Ο Βλάχος γύρισε στην περιοχή, ο Ντουρμισάι κοντρόλαρε και με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα για το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το 0-2 με τον Μασούρα. Ο Ουάσιγκτον έβγαλε τον Σπιριντόνοβιτς στην περιοχή, ο Μελίσσας βγήκε με τα χέρια αλλά έστρωσε τη μπάλα στον Μασούρα που πλάσαρε σε κενή εστία και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Από κείνο το σημείο η Λαμία πήρε μέτρα στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες. Σε μια εξ αυτών στο 40' κατάφερε να μειώσει με τον Βάντερσον σε 1-2.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 56' ο Ντουρμισάι έκανε το 1-3, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Λάμπρου στις καθυστερήσεις.

Λαμία: Mελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο (36' Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Πριντέτα (56' Κουτρομάνος), Πίτι, Τσούκαλος, Βάντερσον.

Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Σαντάνα, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (74' Λάμπρου), Σαββίδης, Μασούρας (58' Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (65' Νίλσεν).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News