default-image

Αγανακτισμένοι στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Αγανακτισμένοι στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδικο θεωρούν στον Παναθηναϊκό το χθεσινό αποτέλεσμα (3-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ένας αγώνας που ξεκίνησε με το γκολ του Μπεργκ στο 3’, ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο παρότι αναγνωρίζουν οι πράσινοι πως η απόδοσή τους έφθινε στο δεύτερο μέρος, έχουν φοβερά παράπονα από τον διαιτητή Κύζα.

Στον Παναθηναϊκό έχουν παράπονα κυρίως για γκολ της ισοφάρισης από τον Καμπιάσο και τη μη αποβολή του Μιλιβόγεβιτς. Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση αργά χθες βράδυ κάνοντας λόγο για… αποστολή που εξετελέσθη από τη διαιτησία.

Οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι στα αποδυτήρια και ο Μπεργκ έδειχνε στους συμπαίκτες του κάποια χτυπήματα στα πόδια του από μαρκαρίσματα λέγοντας πως για ένα ακόμη παιχνίδι το σκληρό παιχνίδι απέναντί του δεν τιμωρήθηκε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το ματς είπε στους παίκτες για την προσπάθειά τους. «Παίξατε δυνατά όλοι σας».

Στον Παναθηναϊκό έχουν σοβαρά παράπονα για τη φιλοξενία. Γίνεται λόγος για ανθρώπους με διακριτικά του Ολυμπιακού που έβριζαν τον πάγκο ακόμη και στη διάρκεια του αγώνα, ενώ κυκλοφορούσαν και προκαλούσαν στη μικτή ζώνη και ειρωνεύονταν τα μέλη της πράσινης αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News