default-image

Έβαλε… στοπ στην παρέα του Μέσι!

Ποδόσφαιρο
Έβαλε… στοπ στην παρέα του Μέσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι με αγωνία ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Ολυμπιακός παίζοντας ψυχωμένα κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα είχε σημαντικές φάσεις για να σκοράρει αλλά είτε ο τερματοφύλακας Προτό, είτε το δοκάρι κράτησαν αλώβητη την ερυθρόλευκη εστία, ενώ ο Ολυμπιακός αν ήταν πιο σίγουρος σε κάποιες αντεπιθέσεις στο α' ημίχρονο, θα μπορούσε να βάλει εκείνος το γκολ.

Μάλιστα καταγράφεται και ένα σημαντικό στατιστικό, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν σκοράρει σε παιχνίδι ομίλων Champions League μετά από πέντε χρόνια! Η προηγούμενη ήταν με την Μπενφίκα τον Δεκέμβρη του 2012. Αυτές είναι και οι μοναδικές φορές σε 48 παιχνίδια ομίλων Champions League που η Μπάρτσα δεν έχει βάλει γκολ.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο ενώ το άλλο παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Γιουβέντους έληξε επίσης ισόπαλο αλλά με σκορ 1-1. Έτσι η βαθμολογία στον όμιλο μετά από τέσσερις αγωνιστικές διαμορφώθηκε ως εξής:

3.Σπόρτινγκ Λ.            4

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ελπίδες για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League και είναι τελικός το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στη Λισαβόνα, όπου θέλει μόνο νίκη για να μπορεί να ελπίζει ενώ με ισοπαλία ή ήττα θα αποκλειστεί...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Eλαμπντελαουί, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, Ταχτσίδης, Ρομαό, Οφόε (75' Ζιλέ), Φιγκέιρας, Καρσελά(79' Πάρντο), Φορτούνης (83' Τζούρτζεβιτς).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέδο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο (45' Ντεουλοφέου), Παουλίνιο (62' Ράκιτιτς), Μέσι, Ντένις Σουάρεθ (75' Αντρέ Γκόμες), Λουίς Σουάρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News