ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Με μάτια καρφωμένα

Απόψεις
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός: Με μάτια καρφωμένα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κομβικής αξίας οι βαθμοί από αυτό το ματς και για τις δύο ομάδες. Για τον ΟΦΗ ο χαρακτήρας τελικού για τον στόχο είναι πιο κοντινός. – Είδες Τάσο Κάκο;

Θέλει και την τύχη του. Την περασμένη αγωνιστική, το σενάριο - προσδοκία της νίκης του ΟΦΗ στη Λαμία και του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, θα έφερνε την κρητική ομάδα μέγα φαβορί για την εξάδα και τον Παναθηναϊκό αποσπασμένο ψηλότερα.

Βγήκε όμως, απόλυτα το αντίθετο και στα δύο ματς. Λογική συνέπεια στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναθηναϊκού, η νίκη να είναι μονόδρομος για την κρητική ομάδα, ώστε να κρατήσει ελπίδες, ως διεκδικήτρια μιας θέσης στην εξάδα.

Παράλληλα, η ένταση και το ενδιαφέρον αυξάνεται, αφού και ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά γυρίζει… ανάποδα τους αστραγάλους του, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, θέτοντας επίσης ύψιστο στόχο το “διπλό”, όσο κι αν η ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο, κράτησε ίδια τη μεταξύ τους διαφορά. Το πρόβλημα τώρα είναι με τους διώκτες του από κάτω, που μπορούν να τον προσπεράσουν και ο ΟΦΗ να τον πιάσει στον πόντο (30-29).

Και μπορεί ο ΟΦΗ να τα δώσει όλα για να  βγάλει από πάνω του, το βάρος από τις τρεις συνεχόμενες ήττες, όμως και ο Παναθηναϊκός δεν πάει πίσω, αφού έχει κερδίσει μόλις ένα ματς στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος κι αυτό δύσκολα με 1-0 τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Μάχη με πολύ σασπένς δηλαδή, με μεγάλο ενδιαφέρον και ουσία μαζί, αν υπολογισθεί και το ζόρι που περνάει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια, όπου έχει να κερδίσει από το 2015, μετρώντας έκτοτε στο πρωτάθλημα μία ήττα και τρεις ισοπαλίες…

Είδες Τάσο;

Πως κρίνει τις επίμαχες φάσεις στο Open ο Τάσος Κάκος; Ανάλογα την ομάδα, αλλάζει άποψη για φάσεις γκαρμπόν;

Για τα μάτια του ΠΑΟΚ, ο Κερκυραίος τηλεκριτικός διαιτησίας, είχε αποφανθεί ότι ορθά ο Φωτιάς καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο χέρι του Βούρου, ακυρώνοντας το γκολ του ΟΦΗ με το 0-1 να γίνεται 1-0.

Για τα μάτια του ΠΑΟΚ επίσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, επειδή το χέρι του Σίντκλεϊ ήταν σε φυσική θέση! Του Βούρου δηλαδή ήταν σε αφύσικη;

Ο Κλάτενμπεργκ που τον έστειλε δημόσια…

Με αυτά και αυτά μαζί με τόσα άλλα, το καραγκιοζιλίκι φυσάει γιαούρτι στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι εντεταλμένη ενημέρωση, αυξάνει τη σύγχυση μέσα στην αναξιοπιστία που το διακατέχει.

 (Να πούμε και το άλλο. Να που ο Γιάννης Παπαδόπουλος που ήταν στο VAR της Λαμίας, έσωσε το γκολ του ΟΦΗ, ενώ ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης το είχε ακυρώσει…) 

-Μεγάλα και ποικίλα τα μαθήματα από παθήματα για τον ΟΦΗ από τα απανωτά τρία παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό και Λαμία που δεν πήρε ούτε βαθμό. Μάτια «καρφωμένα» στο ματς με τον Παναθηναϊκό…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News