Οριστικά στο ΟΑΚΑ, τρέχει για επιθετικό, προσφυγή ο Ρέις

Ποδόσφαιρο
Οριστικά στο ΟΑΚΑ, τρέχει για επιθετικό, προσφυγή ο Ρέις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ΟΑΚΑ δήλωσε ως έδρα του ο Παναθηναϊκός για τη νέα αγωνιστική χρονιά όπως ανακοίνωσαν επίσημα οι «πράσινοι».   Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού ήρθαν σε συμφωνία για την χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου την νέα σεζόν, ενώ για αναπληρωματική έδρα θα έχουν το γήπεδο της Ριζούπολης.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την επιλογή ήταν το εξώδικο του Ερασιτέχνη σε συνδυασμό με το το γεγονός πως ο χρόνος πίεζε και έπρεπε να συμπληρωθεί ο φάκελος της ομάδας για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Από κει και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους με το βάρος να έχει πέσει στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Η ομάδα φαίνεται πως θέλει ενίσχυση και στον Παναθηναϊκό τρέχουν για να προλάβουν προκειμένου να κλείσουν… τρύπες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με βασικό μέλημα να είναι η απόκτηση επιθετικού.

Προσφυγή ο Ρέις

Ακόμα ένα εξωαγωνιστικό «αγκάθι» καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός και αυτό έχει να κάνει με τον Νούνο Ρέις, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κατά των «πρασίνων» διεκδικώντας 280.000 ευρώ. Μπορεί να υπήρξε διακανονισμός με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ωστόσο αυτός δεν τηρήθηκε και ακολούθησε τη νομική οδό με την υπόθεση να εκδικάζεται στις 27 Αυγούστου. Να σημειωθεί πως την ίδια μέρα θα εκδικαστεί και η υπόθεση του Ρινάλντι ο οποίος διεκδικεί 800.000 ευρώ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News