Παναθηναϊκός

Απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA στις μεταγραφές του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε τη Μεγάλη Εβδομάδα το "μπουγιουρντί" από τη FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών λόγω χρεών. Πλέον και με τη... βούλα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας δεν έχει δικαίωμα σίγουρα για διεθνείς μεταγραφές για το προσεχές καλοκαίρι.

Ως το τέλος Ιουνίου, οι "πράσινοι" θα έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν την αναίρεση αυτής της απόφασης, αλλά αυτό είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην ΠΑΕ. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί αν η ομάδα θα έχει δικαίωμα απόκτησης μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 24 ετών ή αν θα διατηρήσει το δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων και για πόσους παίκτες.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μόνο από την ΕΠΟ και μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. σχετικά με την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού των ομάδων που δεν θα παίρνουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η ποινή για απαγόρευση μεταγραφών είναι δεδομένη πάντως. Απλώς, θα πρέπει να περιμένουμε ποιοι ακριβώς θα είναι οι περιορισμοί στην περίπτωση παραμονής στη μεγάλη κατηγορίας ή αν πέσει στη Football League.

Στους διοικούντες, πάντως, δεν είναι αυτή η μεγαλύτερη ανησυχία τους. Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αποφασίσει για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του με τους παράγοντες των ομάδων, από των οποίων την ψήφο εξαρτάται πλέον το μέλλον του "τριφυλλιού".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια