Ολυμπιακός: Ο Μασούρας του χάρισε την πρόκριση!

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Ο Μασούρας του χάρισε την πρόκριση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με το ίδιο σκορ (0-1) και στο Μπακού τη Νέφτσι

Το πρώτο εμπόδιο, αυτό της Νέφτσι Μπακού, αποτελεί... παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να το ξεπερνούν με επιτυχία με νέα νίκη με 0-1 στο Αζερμπαϊτζάν. Το γκολ του Μασούρα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν κομβικό και εκείνο που ουσιαστικά... έβαψε σε χρώματα ερυθρόλευκα το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League...

Παρότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε να αντιμετωπίσει δέκα απουσίες, έκανε αλχημείες στην ενδεκάδα (σσ. αριστερό μπακ-χαφ ο Σισέ) και έπαιξε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο στο Μπακού, o Oλυμπιακός ήταν... αλύγιστος, έπαιξε με σοβαρότητα και πήρε την πρόκριση. 

Το γκολ ξεκίνησε από κλέψιμο και ανέβασμα του Σισέ και στη συνέχεια εξαιρετική μπαλιά του Βαλμπουενά στο Μασούρα, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται το νικητή του Λουντογκόρετς - Μούρα την επόμενη εβδομάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΝΕΦΤΣΙ: Μεμέντοφ, Μπουλούντοφ (31' Αμπάσοφ, 82' Μουραντμπαϊλί), Εμπότζ, Στάνκοβιτς, Μπασκ, Καν, Χαραμίζ, Μαχμούντοφ, Μπουγκρίν (82' Νατσάφοφ), Λαβάλ (82' Αλιζαντά), Μέσα Κόλι (65' Ζουλφουγκαρλί)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Λαλά, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ο. Μπα, Σισέ, Βαλμπουενά (76' Ρατζέλοβιτς), Σουρλής (82' Βρουσάι), Κούντε, Μασούρας, Χασάν (86' Ελ Αραμπί)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News