Ολυμπιακός: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο μνημείο της Θύρας 7

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο μνημείο της Θύρας 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας» αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε λιγότερο από 24 ώρες από τη στιγμή της δημοσιοποίησης της βεβήλωσης του μνημείου του Δήμου Πειραιά για τα Θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, τις οποίες προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μία ενέργεια για την οποία ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης εξέφρασε χθες Δευτέρα βράδυ τη λύπη του και την αγανάκτησή του. Η κινητοποίηση του μηχανισμού του Δήμου ήταν άμεση και με πρωτοβουλία του προέδρου του ΟΠΑΝ, Ιωσήφ Βουράκη το πρωί της Τρίτης συνεργείο του ΟΠΑΝ προχώρησε στις απαιτούμενες εργασίες στο «Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7».

Με αφορμή τον απαράδεκτο και απόλυτα καταδικαστέο βανδαλισμό στο μνημείο της Θύρας 7 ο Ολυμπιακός πήρε επίσημα θέση και για το συμβάν αυτό αλλά και για την εν γένει αντιμετώπιση που έχει τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το τυφλό μίσος οδήγησε κάποιους σε μια αποτρόπαια πράξη, τη βεβήλωση του Μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους.

Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News