Ολυμπιακός

Στην Ελλάδα για Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα ο Μάρτινς!

Μια ανάσα από την έλευση του Πέδρο Μάρτινς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν αποκλείεται να έρθει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός Πέδρο Μάρτινς ο οποίος είχε ακουστεί και πριν μερικούς μήνες για τον Ολυμπιακό, θα πατήσει λιμάνι την επόμενη εβδομάδα με σκοπό να προγραμματιστούν οι τελέυταίες εκρεμότητες και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο Ίβηρας τεχνικός, θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 η 2 ετών ενώ ο ίδιος αναμένεται να προσθέσει επιπλεόν τρία άτομα στο επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν άκρως θετική διάθεση για συνεργασία αφού έχει υπάρξει μια πρώτη συμφωνία και όπως έχει διαρεύσει απομένουν μόνο τα τυπικά για να κλείσει η συμφωνία.

Αναμφίβολα, οι κινήσεις του Ολυμπιακού για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, αποδεικνύονται αστραπιαίες αφού κατά πάσα πιθανότητα βρέθηκε ο "εκλεκτός" για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας λίγες μέρες μονάχα, μετά την φυγή του Όσκαρ Γκαρθία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια