Σούπερ νίκη η Κ19 ΟΦΗ, 4-1 την ΑΕΚ στο ΒΑΚ!

ΟΦΗ
Σούπερ νίκη η Κ19 ΟΦΗ, 4-1 την ΑΕΚ στο ΒΑΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, η Κ19 ΟΦΗ πήρε σούπερ νίκη με 4-1 επί της ΑΕΚ στο ΒΑΚ, για την 25η αγωνιστική της Super League U19.

Παρά τις σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Μανόλη Πατεμτζή επέβαλλε την κυριαρχία της από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε 2-0 στο α’ ημίχρονο.

Στο 10’ μετά από κούρσα του Θεοδοσουλάκη και πάσα του Γανόπουλου, ο Μακράκης άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Στο 18’ μετά από σέντρα του Φανουράκη, η άμυνα της ΑΕΚ αδράνησε και ο Θεοδοσουλάκης έκανε από κοντά το 2-0.

Λίγο πριν το τέλος του α’ ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Αντωνόπουλος της ΑΕΚ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί ελαφρά διάσειση.

Η ΑΕΚ είχε δύο καλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο με Κυρσανίδη και Σέχου, με τον Μακατουνάκη να κρατάει το «μηδέν» στην εστία του.

Στο 75’ δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, με τον Κυρσανίδη να εκτελεί εύστοχα και να μειώνει 2-1.

Με τη σέντρα, έγινε λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και ο Γανόπουλος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, πέρασε και τον Αγγελόπουλο και έδωσε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΟΦΗ.

Στις καθυστερήσεις ο Φαϊτάκης έκανε με κοντινό πλασέ το 4-1, βάζοντας και εκείνος το όνομά του στους σκόρερς της αναμέτρησης.

ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Σημαντηράκης, Καρανδινός, Ζαχαριουδάκης, Αντριάντ, Αποστολάκης, Γανόπουλος(84′ Αδαμάκης), Μακράκης (59′ Φαϊτάκης), Θεοδοσουλάκης(79′ Βιδάκης), Πιστικός, Φανουράκης.

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Χατζηνικολάου, Κοσίδης, Μαρούτσης(66′ Σέχου), Κοντάκης (46′ Βασίλας), Κρουσελνιτσκι, Μούκα, Δημητριάδης (46′ Ανδρικόπουλος), Αντωνόπουλος, Γιαννούλης, Γεωργέας (45′ Κυρσανίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News