Ξανά σε δράση: Άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ, χωρίς Νιόπλια και «νέους»

Ποδόσφαιρο
Ξανά σε δράση: Άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ, χωρίς Νιόπλια και «νέους»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν κάποιοι παίκτες και οι… μεταγραφές

Άρχισαν τα… βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, καθώς σήμερα άρχισε η προετοιμασία για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23.

Η πρώτη προπόνηση έγινε χωρίς την παρουσία του Νίκου Νιόπλια, καθώς όπως και άλλα μέλη του τεχνικού τιμ προσβλήθηκε από κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες.

Μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανή η επάνοδος του, ενώ στο προπονητικό επιτελείο το νέο πρόσωπο ήταν ο γυμναστής Γιάννης Κεσόγλου, ο οποίος επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα του Ηρακλείου. Το πρόγραμμα εκτελέστηκε υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Γράμμου και των υπόλοιπων μελών του τιμ. 

Στον αντίποδα, δεν υπήρχαν νέα πρόσωπα σε ότι αφορά το ρόστερ, αφού οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν κάνει ακόμη… σεφτέ στις μεταγραφές.

Η πρώτη προπόνηση έγινε με την παρουσία 19 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναλυτικά ήταν οι εξής: Σωτηρίου, Σηφάκης, Μανδάς, Ουές, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Γιαννούλης, Στάικος, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Αποστολάκης, Νέιρα, Μπουζούκης, Τοράλ, Τσιλιανιδης, Καμάου και Γρίβας.

Στο απουσιολόγιο ήταν ο Βούρος, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στην Αθήνα για τον τραυματισμό στον προσαγωγό από το τελευταίο παιχνίδι της περυσινής σεζόν με τον Βόλο και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Επίσης, ο Μιγκέλ Μεγιάδο αναμένεται στο Ηράκλειο ως το τέλος της εβδομάδας, καθώς αντιμετώπισε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα με το διαβατήριο του, που καθυστέρησε την άφιξη του από την Αργεντινή.

Απών με άδεια από την ομάδα ο Επασί, λόγω της συμμετοχής στους αγώνες της Εθνικής Καμερούν, ενώ στη λίστα του… covid έχει προστεθεί ο Μάικ Φαν Ντάινεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News