Νιόπλιας: «Να έχουμε χαρούμενα πρόσωπα και να μη δίνουμε δικαιώματα»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Να έχουμε χαρούμενα πρόσωπα και να μη δίνουμε δικαιώματα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του Νίκου Νιόπλια μετά το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο

Ευχαριστημένος ήταν ο Νίκος Νιόπλιας με την απόδοση του ΟΦΗ στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του αντέδρασε μετά το 1-0 και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Γενικά για τη σεζόν, επισήμανε ότι οι Κρητικοί έχουν κάνει μια καλή πορεία και πρέπει τα πρόσωπα όλων να είναι χαρούμενα, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να δίνονται δικαιώματα σε κανέναν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αν εξαιρέσω το πρώτο 10λεπτο που μπήκαμε λίγο… μουδιασμένα. Μετά την επίτευξη του γκολ από τον Ατρόμητο, πήραμε την πρωτοβουλία, βγήκαμε καλά μπροστά και συνεχίσαμε το ίδιο στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, βάζοντας ένα πολύ ωραίο γκολ. Είμαστε ευχαριστημένοι και πιστεύω ότι δεν επηρεαστήκαμε από την ήττα στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να επηρεαστούμε. Έχουμε μια καλή χρονιά, τα πρόσωπα μας πρέπει να είναι χαρούμενα, όμως δεν πρέπει να δίνουμε δικαιώματα σε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια να έχουμε καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να κρατήσουμε την απόδοση μας σε καλά στάνταρ».

Νωρίτερα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Περιστέρι, είχε τονίσει στο συνδρομητικό κανάλι: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 10λεπτο που δεν μπήκαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε κάναμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό που μένει είναι να κάνουμε καλό Πάσχα και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο, να κοιτάξουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια να τελειώσει η σεζόν και να είμαστε δυνατοί για την επόμενη. Είμαστε καλά, είμαστε ευχαριστημένοι. Θα μπορούσαμε βέβαια να είμαστε πολύ καλύτερα, γιατί βλέποντας τα αποτελέσματα που είχαμε, με τον Απόλλωνα ήταν ένα εντελώς πλασματικό αποτέλεσμα. Δεν πειράζει, αυτά τα αφήνουμε πίσω. Κοιτάμε το επόμενο και σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Βλέπεις χαρούμενα πρόστιμα, υπάρχει καλή ατμόσφαιρα και προχωράμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News