Με σοβαρότητα στην Πρέβεζα ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Με σοβαρότητα στην Πρέβεζα ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησε η αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου

Με διπλό στόχο αναχώρησε σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ και με αρχικό προορισμό την Πρέβεζα, εκεί όπου αύριο στις 15:00 αντιμετωπίζει τον Αχέροντα Καναλακίου, σε νοκ άουτ αναμέτρηση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ καλείται να δείξει σοβαρότητα απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα Γ’ Εθνικής για να πάρει την πρόκριση και να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί μέσω YouTube από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ.

Η αποστολή μετά το παιχνίδι θα παραμείνει για μία ημέρα στην Πρέβεζα και το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Αθήνα, εκεί όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα έγινε γνωστό ότι σήμερα οι πράσινοι δικαιώθηκαν στην έφεση που είχαν καταθέσει και θα έχουν τον κόσμο τους στις κερκίδες τόσο στο ματς με τον ΟΦΗ, όσο και σε αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Την αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας αποτελούν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Neira, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Durmishaj, Castaignos, Βούρος, Gallegos, Kamau, Selimovic, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Γρίβας, Πασαλίδης, Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News