Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ, 4-2 τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ, 4-2 τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Ατσαλένιου

Την καλύτερη της εφετινή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα Κ17 του ΟΦΗ, που επικράτησε 4-2 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο Ατσαλένιου.

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου έδειξαν αποφασιστικότητα, σε ένα ματς που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Φαϊτάκης άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ, ενώ ο Κώττης πέτυχε το δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δύο γκολ από τον Γεωργουλάκη.

Ο ΟΦΗ είχε τα ψυχικά αποθέματα, αλλά και την ηρεμία στο παιχνίδι του, που τον οδήγησαν στη νίκη. Ο Τακάκης πέτυχε το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Φαϊτάκης με πέναλτι που κέρδισε ο Ζηδιανάκης, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Παπαδάκης επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, αφού για τρία χρόνια δούλεψε στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Κώστας Δερμιτζάκης): Μαθιουδάκης, Καρανδινός (72’ Τακάκης), Σαντοριναίος, Κώττης, Χότζα, Κουτσουπιάς (65’ Μακράκης), Ζαχαριουδάκης, Τζεβαμπινάς (72’ Βιδιαδάκης), Φανουράκης (78’ Μπλίντο), Φαϊτάκης, Μάρα (46’ Κλάδος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βασίλης Παπαδάκης): Παπανικολόπουλος, Κοκκάκης, Διαμαντής, Πιτσώτης, Φικάι, Νικολετόπουλος, Νότας, Λιατίφης, Ναλιτζής, Ορμενάϊ, Τόμπρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News