Πρεμιέρα και... μεταγραφή για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Πρεμιέρα και... μεταγραφή για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο προσκήνιο η έναρξη της SL1, το ματς με Άρη και η έρευνα στην αγορά των ελεύθερων

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Super League έχει ξεκινήσει και στον ΟΦΗ έχουν στρέψει όλη την προσοχή στο ματς με τον Άρη. Την ίδια ώρα, εξετάζεται το ενδεχόμενο για μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων, "ζυγίζοντας" τα δεδομένα για συγκεκριμένους... στόχους.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, στο ποδοσφαιρικό μέτωπο παίρνουν τις τελευταίες... ανάσες. Σήμερα (όπως και χθες) οι παίκτες έχουν ρεπό, ενώ από αύριο θα αρχίσουν την προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει την επιστροφή των διεθνών, αλλά και όσων θα επανέλθουν από τραυματισμό, ώστε να δουλέψει το πλάνο για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας (13/9).

Το φιλικό με τον Εργοτέλη δεν αποτελεί δείγμα γραφής για την 11άδα, με δεδομένο ότι υπήρχαν αρκετές απουσίες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τεχνική ηγεσία των "ασπρόμαυρων" βάζει στο... κλίμα με γοργούς ρυθμούς τους Λάμπρου και Ντουρμισάι, καθώς είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά.

Από 'κει και πέρα, με τη μεταγραφική προθεσμία για τους ελεύθερους να ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, στον ΟΦΗ κάνουν σκέψεις για μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ. Ειδικότερα, έχουν εστιάσει σε κάποιες περιπτώσεις ακραίων μεσοεπιθετικών, όπου ενδεχομένως χρειάζεται ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση. Υπάρχουν "στόχοι" που αξιολογούνται, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι προσεκτικοί και να καλύπτονται τα κριτήριά τους, αν τελικά αποφασιστεί να γίνει... έξτρα προσθήκη.

Το ανανεωμένο "Γεντί Κουλέ"

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε στο "Γεντί Κουλέ" μετά από καιρό και στο φιλικό με τον Εργοτέλη ήταν φανερό ότι έγιναν κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις στην ιστορική έδρα των Κρητικών.

Ο νέος χλοοτάπητας και οι προβολείς φωτισμού, που αλλάχθηκαν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA, ήταν αυτά που μπορούσαν να διαπιστωθούν άμεσα, όμως υπάρχουν κι άλλα, όπως η δημιουργία ιατρείου για τους φιλάθλους στη Θύρα 8, το VIP Lounge στη Θύρα 9VVIP, η φωτιζόμενη επιγραφή «Γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"» στην τηλεοπτική ευθεία, τα έργα καλλωπισμού και αναδιαμόρφωσης των αποδυτηρίων, η στεγανοποίηση και ο ελαιοχρωματισμός των Θυρών 1, 4 και 5 και η δημιουργία επιπλέον χώρου για οπτικές ίνες και παροχή ρεύματος για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες πραγματοποίησης μιας τηλεοπτικής μετάδοσης, όπως επιτάσσουν οι κανονισμοί της UEFA.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις, αφού προβλέπεται η δημιουργία δύο σουιτών στα πρώην δημοσιογραφικά θεωρία, η τοποθέτηση αντιολισθητικού πατώματος στους εσωτερικούς χώρους, branding των εσωτερικών χώρων και κατασκευή πάνελ 25 μέτρων για την ανύψωση και τον καλλωπισμό της Θύρας 1.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News