ΟΦΗ: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός Φερέιρα στην Κηφισιά

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός Φερέιρα στην Κηφισιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος παίκτης που κάνει το δρομολόγιο Ηράκλειο-Κηφισιά

Στο έμψυχο δυναμικό της Κηφισιάς μετακινήθηκε ο Φερέιρα Σόουζα Φελίπε. Η ομάδα των βορείων προαστίων έδωσε τα χέρια με τον ΟΦΗ και τον 23χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ώστε αυτός να παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο στον σύλλογο που θα μετάσχει στη Super League 2.

Πρόκειται για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που κάνει το δρομολόγιο Ηράκλειο-Κηφισιά, καθώς ήδη προετοιμασία με την Κηφισιά κάνει ο Μάνος Σμπώκος, που επίσης παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΟΦΗ.

Ο Φερέιρα πέρυσι έπαιξε σε 5 αγώνες της ομάδας του Ηρακλείου. Προερχόμενος από τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού) και μένοντας ουσιαστικά ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, μετά την επιστροφή του δεν μπόρεσε να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Έτσι θεωρείται ότι σε ένα πρωτάθλημα όπως της Super League 2 θα μπορέσει να πάρει παιχνίδια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Felipe Souza Ferreyra από την ΠΑΕ ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο (2021/22).

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1998. Με τα χρώματα του ΟΦΗ αγωνίστηκε 25 φορές στη Super League 1, ενώ μετράει ακόμη 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Atletico Mineiro U20 (Βραζιλία), Cruzeiro B (Βραζιλία) και Curico Unido (Χιλή).

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι, για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους για τη νέα σεζόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News