Το «μήνυμα» των Πασαλίδη και Ντε Γκούζμαν για την επόμενη χρονιά

Ποδόσφαιρο
Το «μήνυμα» των Πασαλίδη και Ντε Γκούζμαν για την επόμενη χρονιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ποδοσφαιριστές τόνισαν ότι ο πήχης πρέπει να είναι ψηλά

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ «πάτησαν» και πάλι χορτάρι, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Με συναισθήματα χαράς ξεκίνησε την θητεία του στον ΟΦΗ ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο, στη σημερινή πρώτη προπόνηση και εξέφρασε την πίστη για μια καλή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και επίσημα την προετοιμασία, να δουλέψουμε, για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε οι υποχρεώσεις μας.

Ο ΟΦΗ είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για μένα, ελπίζω να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους που με επέλεξαν και πάντα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Οι στόχοι μας εξαρχής είναι να μπούμε στα πλέι-όφ και έπειτα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν θερμά, δε χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ και σαν να ήμουν από πέρυσι εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο έμπειρος στόπερ.

Από την πλευρά του, ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν υπογράμμισε, ότι με ομαδική δουλειά και προσπάθεια, περιμένει καλύτερη πορεία από πέρυσι. 

Ο Ολλανδός μέσος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Όλοι φαίνονται ανανεωμένοι και χαρούμενοι, το ίδιο είμαι και εγώ. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν έτσι όπως τελειώσαμε και να δούμε τι θα φέρει η νέα χρονιά.

Ήταν εύκολη απόφαση για μένα να μείνω. Νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ, οπότε ήταν εύκολο. Θέλω να έχουμε θετική ενέργεια, πέρυσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όμως αν πάμε με τον χαρακτήρα που τελειώσαμε και την ερχόμενη περίοδο, νομίζω θα είμαστε καλά. Υπάρχουν προσδοκίες.

Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για το κλαμπ, έχει τον ρόλο του. Χάρηκα σίγουρα που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News