ΟΦΗ: Ξεκινούν εργομετρικά και εξετάσεις για τους παίκτες

ΟΦΗ
ΟΦΗ: Ξεκινούν εργομετρικά και εξετάσεις για τους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα τρέχουν οι εξελίξεις για τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού

Ένα… γεμάτο τριήμερο έρχεται για τον ΟΦΗ, που μπαίνει πλέον σε αγωνιστική ροή, ενώ αναμένονται αρκετές εξελίξεις και για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στο Ηράκλειο για εργομετρικά τεστ και ιατρικές εξετάσεις. Η αρχή θα γίνει σήμερα, με την πρώτη συνάντηση στο ΒΑΚ με όσους έχουν επιστρέψει.

Τετάρτη απόγευμα ή την Πέμπτη θα γίνει η «πρώτη» για τη νέα σεζόν, ενώ την ίδια ώρα «τρέχουν» οι εξελίξεις για τη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης παραχωρήθηκε δανεικός στην Σούντουβα της Λιθουανίας για τους επόμενους έξι μήνες ενώ οι αποχωρήσεις θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν νεότερα την έναρξη των προπονήσεων.

Οι συζητήσεις με τον Γιάννου για λύση του συμβολαίου είναι, ενώ είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να υπογράψουν. Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται να είναι παρόντες στην πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Τέλος, θα «κλείσει» και το θέμα του γυμναστή, που θα συμπληρώσει το τεχνικό τιμ και εκτός απρόοπτου προέρχεται από το εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News