K19 ΟΦΗ: Στο νοσοκομείο Βόλου ο Μακατουνάκης

ΟΦΗ
K19 ΟΦΗ: Στο νοσοκομείο Βόλου ο Μακατουνάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χθεσινό ματς

Νοσηλευόμενος παραμένει στο νοσοκομείο του Βόλου ο τερματοφύλακας της Κ19 του ΟΦΗ Αντώνης Μακατουνάκης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χθεσινό ματς.

Περίπου στο 75’ της αναμέτρησης σε μια διεκδίκηση, δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο από αντίπαλο ποδοσφαιριστή και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ από την πρώτη στιγμή τον συνόδευαν τα στελέχη της αποστολής του ΟΦΗ.

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και μάλιστα είναι η δεύτερη φορά για τον 17χρονο τερματοφύλακα με τέτοιο τραυματισμό, καθώς είχε χτυπήσει πάλι στη μύτη στο περσινό ματς της Κ17 με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Ελιάς.

Στο Βόλο παρέμεινε μαζί του και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Γαυγιωτάκης ενώ άμεσα ταξίδεψε για να είναι κοντά του ο πατέρας του, Φίλιππας Μακατουνάκης.

Μάλιστα και από την ΠΑΕ Βόλος υπήρξε επικοινωνία με τους γιατρούς του νοσοκομείου προκειμένου να ενημερωθούν και να ζητήσουν την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Από χθες ο Αντώνης Μακατουνάκης υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις για την πορεία της υγείας του, όλα δείχνουν να είναι υπό έλεγχο και ίσως και σήμερα λάβει εξιτήριο για να επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Όπως γράψαμε και χθες, στο νοσοκομείο πήγε και ο Ηρακλής Βασιλάκης όπου του έγιναν ράμματα και στη συνέχεια γύρισε με την αποστολή της Κ19 στο Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News