ΟΦΗ: Το μήνυμα του Χάιμε Βέρα για την καθίζηση

Απόψεις
ΟΦΗ: Το μήνυμα του Χάιμε Βέρα για την καθίζηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Θέμα αυτοπεποίθησης των ποδοσφαιριστών; Οι νίκες θέλουν να παίζεις με καρδιά και πάθος, αλλά και πολύ δουλειά - Παίκτες που θα παίζουν καλό ποδόσφαιρο" - Ο Χιλιανός προπονητής, περιμένει σε λίγες μέρες το "οκ" της UEFA στοχεύοντας επιστροφή στην Ελλάδα

Χαιρετίσματα από το Χάιμε Βέρα και τη Χιλή! Το ερώτημα γιατί δεν πάει καλά ο ΟΦΗ και γιατί κινδυνεύει, τον απασχολεί, όπως κάθε φίλο του ΟΦΗ, σε ολόκληρο τον κόσμο. Πόσο μάλλον ο ίδιος που τίμησε την φανέλα του και είχε την τιμή να είναι προπονητής σε αυτή τη νέα του εποχή.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Τί δεν πάει καλά; Ήμουν προπονητής του και δεν με έδιωξαν, αλλά σταμάτησε η συνεργασία μας, γιατί δεν είχα την πιστοποίηση του διπλώματος μου από την UEFA. Πίστεψέ με, αισθάνομαι ακόμη προπονητής του ΟΦΗ και σε μια ή δυο  εβδομάδες θα έχω αυτή την άδεια από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ευρώπης και σκοπεύω να επιστρέψω ως προπονητής στην Ελλάδα", μας λέει ο Χιλιανός, πριν μας εκφράσει την απορία του:

"Αλλά γιατί δεν πάει καλά ο ΟΦΗ; Είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο ή υπάρχουν αιτίες που δεν παίζει καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο; Λείπει η αυτοπεποίθηση στους παίκτες; Οι νίκες θέλουν πολύ δουλειά,. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν με καρδιά και πάθος και να έχουν ενέργεια να πρεσάρουν μπροστά παίζοντας καλή μπάλα".

Ο Χάιμε Βέρα δεν μπορούσε επίσης να δεχτεί την έντονη δυσχέρεια στο σκοράρισμα του ΟΦΗ και τον αριθμό των συνεχόμενων αγώνων με ήττες. "Η αυτοπεποίθηση θα είναι χαμηλή προφανώς" σχολίασε, επισημαίνοντας ότι "το ελληνικό πρωτάθλημα θέλει καλούς παίκτες για να πάει μπροστά μια ομάδα, με όποιο σύστημα κι αν παίζει, αλλά και οι παίκτες έχουν ανάγκη πάντα ένα δυνατό νεύμα στην προετοιμασία τους, αγωνιστική και ψυχολογική. Για τον ΟΦΗ προέχει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό έρχονται τα γκολ και οι νίκες. Ελπίζω να βρεθεί ο δρόμος της επιστροφής με χαμόγελα...Αν κάτι δεν πάει καλά, ας αλλάξουν το στυλ και να βρουν την επιθετική τους διάθεση. Τους λέω να παίζουν πρεσάροντας μπροστά..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News