ΟΦΗ

ΟΦΗ: «Να λάβει τέλος αυτό το ξεφτιλίκι…»

Νέα ηχηρή αντίδραση των οπαδών του ΟΦΗ μετά την ήττα από το Βόλο

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ μετά την επίσκεψη στα αποδυτήρια μετά το ματς με το Βόλο, σήμερα εξέδωσαν και ανακοίνωση, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον κατήφορο της ομάδας.

«Παίχτες, προπονητές και πάνω απ' όλα διοίκηση, βγείτε μπροστά και αναλάβετε ο καθένας τις ευθύνες σας και βρείτε τη λύση, ώστε να λάβει τέλος αυτό το ξεφτιλίκι πριν είναι αργά και δεν υπάρχει γυρισμός!» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, την οποία μάλιστα συνοδεύουν με την ασπίδα ως σήμα του ΟΦΗ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέρες που ξυπνούν μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν με καταστάσεις τις οποίες νομίζαμε ότι είχαμε αφήσει πίσω μας μια για πάντα. Κι όμως να που επέστρεψαν γρήγορα..

Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν έχει άλλα αποθέματα υπομονής. Παίχτες, προπονητές και πάνω απ' όλα διοίκηση, βγείτε μπροστά και αναλάβετε ο καθένας τις ευθύνες σας και βρείτε τη λύση, ώστε να λάβει τέλος αυτό το ξεφτιλίκι πριν είναι αργά και δεν υπάρχει γυρισμός!

Όσο για εσάς ελεεινά υποκείμενα που με κάθε ευκαιρία προσπαθείτε να αμαυρώσετε το όνομα της Θύρας 4 δεν θα σας κάνουμε τη χάρη. Από συγκεκριμένα "δημοσιογραφάκια" της πλάκας, πρώην παράγοντες που έχασαν τη καρέκλα, μέχρι και ψευτοοπαδάκια που εκμεταλλεύονται τη κατάσταση για προσωπικό τους συμφέρον και εγωισμό!!!

Είμαστε εδώ και μας κάνετε ακόμα πιο δυνατούς για να συνεχίσουμε!!!

Δεν μασήσαμε κανέναν και ούτε θα μασήσουμε, όπως σήμερα ξανά αντιμέτωποι στο γήπεδο με μπάτσους!!! Γιατί εμείς πάντα θα είμαστε στη πρώτη γραμμή!!!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια