Με Νέιρα η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με Ολυμπιακό

ΟΦΗ
Με Νέιρα η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε κανονικά και επιστρέφει στα πλάνα του Σίμου

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε πανεθνική καραντίνα, ένα από τα ελάχιστα κομμάτια που συνεχίζουν είναι το πρωτάθλημα της Super League 1 και τα βλέμματα στρέφονται στην αυριανή μονομαχία του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό στις 15:00 στο «Γεντί Κουλέ».

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε σήμερα με μια πολύ ευχάριστη είδηση καθώς ο Χουάν Νέιρα προπονήθηκε κανονικά! Ο Αργεντινός μέσος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μετά από καιρό επιστρέφει στα πλάνα του Σίμου, ενώ εξέτισε την τιμωρία του και υπολογίζεται και ο Σελίμοβιτς.

Ωστόσο το κύμα απουσιών παραμένει καθώς εκτός πλάνων είναι 10 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ναμπί, Γρίβας, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Σολίς, Σαρντινέρο, Φερέιρα, Βαζ και Τσιλιανίδης.

Ο Γιώργος Σίμος επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, 21 τον αριθμό, και συγκεριμένα τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Σακόρ, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιάννου, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Κοροβέση, Μίγγο, Σουρνάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News