ΟΦΗ

ΟΦΗ: Δώρο μια φανέλα με υπογραφές παικτών στον Μηνά Χαλκιαδάκη

Αναγνώριση από τον ΟΦΗ της καθοριστικής στήριξης που πρόσφεραν και φέτος τα Super Market Χαλκιαδάκης

Τον επιχειρηματία Μηνά Χαλκιαδάκη επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΦΗ και του δώρισε μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της στήριξης που προσφέρουν στην ομάδα τα Super Market Χαλκιαδάκης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Μια φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ήταν το δώρο της ΠΑΕ προς τον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη για την σημαντική στήριξη που παρείχε για μια ακόμα αγωνιστική σεζόν στην ομάδα μας και ενόψει της συνέχισης μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας, η οποία θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, μαζί με τον υπεύθυνο Marketing, κ. Νώντα Καργάκη βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των Super Market Χαλκιαδάκης και παρέδωσαν τη φανέλα στον κ. Χαλκιαδάκη και στον Εμπορικό Διευθυντή της εταιρίας, κ. Δημήτρη Βατσιθιανό.

Τα Super Market Χαλκιαδάκης στηρίζουν διαχρονικά την ομάδα μας τόσο χορηγικά όσο στα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, δείχνοντας εμπράκτως ότι αποτελούν δύο ισχυρά brand names τους με κοινούς ηθικούς κώδικες στον χώρο του αθλητισμού και της κοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια