Θέλει να σπάσει το σερί στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

ΟΦΗ
Θέλει να σπάσει το σερί στην Τρίπολη ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες θέλει εκτός έδρας νίκη σήμερα (15:00) κόντρα στον Αστέρα…

Με στόχο να βάλει... τέλος στο αρνητικό σερί των εκτός έδρας αγώνων, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, Novasports 2) τον Αστέρα Τρίπολης για τη 18η αγωνιστική της Super League 1.

Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν μεγάλη “δίψα” για τη νίκη, την οποία έχουν να... γευτούν μακριά από το “Γεντί Κουλέ” για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Μοναδικό φετινό εκτός έδρας “τρίποντο” είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό στις 31 Αυγούστου 2019, όταν ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 1-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Από τότε, οι Κρητικοί μετρούν έξι ήττες και στην Αρκαδία θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100%, γνωρίζοντας ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη. Ο Αστέρας βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και έχει το δικό του κίνητρο, όμως ο ΟΦΗ, από την πλευρά του, εστιάζει στην απόδοσή του και πώς αυτή θα συνδυαστεί με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο 41χρονος προπονητής έχει δώσει κατευθύνσεις στους παίκτες, ενώ σε ό,τι αφορά τις επιλογές του δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις. Άλλωστε, με τις απουσίες των Σακόρ και Ναμπί, που είναι τραυματίες, αλλά και του τιμωρημένου Μαρινάκη, τα περιθώρια είναι πιο... στενά. Βέβαια, δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τεχνικός των Κρητικών θα κάνει μια συνολική διαχείριση του ρόστερ για τρεις αγώνες σε διάστημα 7 ημερών. Η αρχή γίνεται σήμερα με τον Αστέρα, θα ακολουθήσει την Τετάρτη η αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, και έπειτα το ερχόμενο Σάββατο το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Χωρίς Τσιλιανίδη, αλλά με Μαρινάκη

Ο Γιώργος Σίμος αποφάσισε σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή να αφήσει εκτός αποστολής τον Τσιλιανίδη που ήταν κουρασμένος ενώ κανονικά στην αποστολή συμμετέχει ο Μαρινάκης παρότι είναι τιμωρημένος αφού είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή των 22 ποδοσφαιριστών που για τους δύο αγώνες σε Τρίπολη και Τούμπα είναι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Figueiredo, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Neira, Semedo, Braun, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Mellado, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Vaz, Felipe Souza.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News