Κακή εμφάνιση ΟΦΗ και ήττα με 0-3 από τον ΠΑΟΚ

ΟΦΗ
Κακή εμφάνιση ΟΦΗ και ήττα με 0-3 από τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τίποτα δεν πήγε καλά για τον ΟΦΗ, έφυγε με τη… μισή πρόκριση από το «Γεντί Κουλέ» ο ΠΑΟΚ

Ο ΟΦΗ έκανε κακή εμφάνιση σήμερα στο «Γεντί Κουλέ», τίποτα δεν δούλεψε σωστά και απέναντι στον πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 0-3 για το Κύπελλο Ελλάδας. Μια ήττα που ουσιαστική κάνει τυπική διαδικασία υπέρ του δικεφάλου την ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Τούμπα.

Ο ΟΦΗ δεν έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον Βόλο σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έδωσε απαντήσεις μετά την δική του ήττα από τον Άρη και με κορυφαίο τον Μίσιτς, που έδωσε τις ασίστ και στα τρία γκολ, πήρε μια δίκαιη νίκη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο κόσμος πάντως χειροκρότησε την ομάδα μετά το τέλος του αγώνα, δείχνοντας ότι τη στηρίζει ακόμα και στις άσχημες εμφανίσεις της.

 

Το φιλμ του αγώνα

4' Άλλαξαν τη μπάλα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δεξιά στην περιοχή ήταν μόνος του ο Γιαννούλης, που σούταρε και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Πιέζει τον ΟΦΗ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ.

16' Εκτελεί φάουλ από μακριά ο Τσιλιανίδης, πάει να μπει στην πορεία της μπάλας ο Νέιρα, καταλήγει στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

18' Λάθος από τον Ροντρίγκο, επωφελήθηκε ο Μάνος αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ίνγκασον και απομακρύνθηκε κι έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

24' Γκολ για τον ΠΑΟΚ, 0-1 με τον Λημνιό μετά από πάσα του Μίσιτς. Ωστόσο, υπάρχει φάουλ επιθετικό του Άκπομ πάνω στον Μαρινάκη, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να γκρεμίζει τον αμυντικό του ΟΦΗ και να μην τον αφήνει να κινηθεί προς τη μπάλα.

32' Γκολ για τον ΠΑΟΚ, 0-2 με τον Μίσιτς να "κόβει" τη μπάλα από δεξιά στο σημείο του πέναλτι, εκεί όπου ήταν ο Μπίσεσβαρ και εκείνος παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του ΟΦΗ.

41' Φεύγει στην αντεπίθεση ο Βαζ αλλά το γύρισμά του προς τον Μάνο είναι πολύ δυνατό, σπαταλώντας έτσι μια καλή στιγμή για τον ΟΦΗ.

Έναρξη β' ημιχρόνου στο "Γεντί Κουλέ", χωρίς αλλαγές ΟΦΗ και ΠΑΟΚ.

54' Tεχνικό πλασέ από τον Μπίσεσβαρ, η μπάλα καταλήγει άουτ από την εστία του ΟΦΗ.

56' Επέλαση κατά μέτωπο και σουτ από τον Σεμέντο, ο Πασχαλάκης διώχνει με υπερένταση.

58' Απειλεί την εστία του ΟΦΗ ο Άκπομ, η μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

60' Αλλαγή με... είδηση για τον ΟΦΗ, καθώς μετά από 2,5 περίπου μήνες κάνει την επανεμφάνισή του ο Μεγιάδο, παίρνοντας την θέση του Βαζ. Επίσης θα αντικατασταθεί ο Μάνος από τον Φιγκεϊρέντο.

62' Γκολ για τον ΠΑΟΚ, 0-3 με σκόρερ τον Άκπομ μετά την τρίτη ασίστ του Μίσιτς, ο οποίος είναι όλος ο ΠΑΟΚ στο αποψινό παιχνίδι...

67' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, ο Λάμπρου στην θέση του Μαουρίτσιο.

69' Οι παίκτες του ΟΦΗ άλλαξαν ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια ο Στάικος έκανε το πλασέ αλλά δεν βρήκε στόχο.

72' Ο Βιεϊρίνια στην θέση του Λημνιού, στην δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους.

81' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Νοικοκυράκη να μπαίνει στην θέση του Νέιρα.

86' Πήγε να σκοράρει με τακουνάκι ο Φιγκεϊρέντο μετά την πάσα του Τσιλιανίδη, η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα του ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ: Γουάλι, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Κουτρούμπης, Μπράουν, Στάικος, Νέιρα (81' Νοικοκυράκης), Τσιλιανίδης, Βαζ (60' Μεγιάδο), Σεμέντο, Μάνος (60' Φιγκεϊρέντο)

Αναπληρωματικοί: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας, Καλαϊτζάκης

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίτσιο (67' Λάμπρου), Λημνιός (72' Βιεϊρίνια), Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Μιχάι, Τσιγγάρας, Πέλκας, Σφιντέρσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News