ΟΦΗ

Σίμος: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης, στόχος μας οι τρεις βαθμοί»

Ο προπονητής του ΟΦΗ τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να έχει υψηλή απόδοση με τον Άρη για να πάρει τη νίκη

O προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Άρη, τονίζοντας πως στόχος είναι το τρίποντο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Υπήρχαν θετικά στοιχεία από το πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία, αλλά υπήρχαν και αρκετά πράγματα από το δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα γιατί έρχονται τρία δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Θα πρέπει να μένουμε πνευματικά δυνατοί είτε το σκορ είναι υπέρ μας, είτε κατά μας. Παρασυρθήκαμε στον αγώνα με τη Λαμία από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Η συγκομιδή των βαθμών δείχνει ότι στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω όμως ότι στην απόδοση δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στα εκτός θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζουμε την απόδοση που θέλουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με αξιόλογους παίκτες και ένα ρόστερ δυνατό. Εμείς θέλουμε να έχουμε υψηλή απόδοση και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σχόλια