ΟΦΗ- ΠΟΑ: Φιλική νίκη με 6-1 στο ΒΑΚ

ΟΦΗ
ΟΦΗ- ΠΟΑ: Φιλική νίκη με 6-1 στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευκαιρία για δοκικές από τους δύο τεχνικούς…

Τη νίκη με σκορ 6-1 πήρε ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΟΑ, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 60 λεπτών, που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο σήμερα το πρωί .

Στο 17ο λεπτό ο Σόουζα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ΟΦΗ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μάνος με ωραία ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα γκολ του ΟΦΗ, αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Στο 24’ ο Σαμουηλίδης μείωσε σε 2-1 για τον ΠΟΑ με κεφαλιά, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Σόουζα έκανε το 3-1 για την ομάδα του ΟΦΗ , πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 50’ ο Βαζ με υπέροχη ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γκογκόση για το 4-1, ενώ με γκολ των Νοικοκυράκη και Φιγκερέιντο στο 53’ και στο 56’ αντίστοιχα, διαμορφώθηκε το τελικό 6-1.

Ο Γιώργος Σίμος θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με τους Γουάλι, Περδίκη, Σόουζα να είναι οι μοναδικοί που συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια του 60λέπτου.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλεϊ, Γιαννούλης, Περδίκης, Κουτρουμπής,Μπράουν, Σουρνάκης, Nαμπί, Νέιρα, Σόουζα, Ντίνας, Μάνος

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νάστος, Βαζ, Σακόρ, Στάικος, Κοροβέσης, Μπολάκης, Νοικοκυράκης, Φιγκερέιντο.

ΠΟΑ (M. Σκύβαλος): Ρουμπάκης, Μαρκουλάκης, Βολονάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης, Ρωμανάκης, Νίκολλι, Κερμενίδης, Καϊμακαμούδης, Πλουσής, Ξυλούρης

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Γκογκόσης, Γιαλυτάκης, Βορριάς, Τζουανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News