Έχασαν όλες οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Έχασαν όλες οι ομάδες υποδομής του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήττες 0-3 στην Ελιά για Κ19 και Κ15 από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα ενώ έχασε με βαρύ σκορ (8-0) η Κ17 στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό

Πολύ άσχημη ήταν η σημερινή ημέρα για όλες τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ καθώς και οι τρεις γνώρισαν ήττες, δέχτηκαν συνολικά 14 γκολ και δεν σημείωσαν κανένα!

Ήττες με σκορ 0-3 υπέστησαν στην Ελιά η Κ19 και η Κ15 από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα ενώ έχασε με βαρύ σκορ (8-0) η Κ17 στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό.

Η Κ15 του ΟΦΗ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα γνωρίζοντας την ήττα με 0-3 από τον Ατρόμητο που ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στο τρίποντο. Δύο γκολ για τους Περιστεριώτες σημείωσε στο α' ημίχρονο ο Τσαγγάρης και ένα στην επανάληψη ο Πούλος-Γρίβας.

Η Κ17 του ΟΦΗ υπέστη την πιο βαριά της ήττα, χωρίς να προβάλει αντίσταση στον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Το 8-0 δείχνει την εικόνα του αγώνα, με τους «ερυθρόλευκους» να σημειώνουν από τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σκόραραν οι: Λιάτσος (19’, 51’), Συρμής (20’, 70’), Σταμούλης (30’, 34’), Κίτσος (53’) και Λιοφάγος (81’).

Την καλύτερη εμφάνιση απ’ όλες τις ομάδες υποδομής έκανε η Κ19 αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον ΠΑΟΚ, με τα γκολ των νικητών να μπαίνουν στα τελευταία λεπτά. Το σκορ άνοιξε στο 79’ ο Τζόλης με πέναλτι, το 0-2 έκανε ο Πουρνάρας στο 90’ και το 0-3 ο Κούτσιας στο 93’.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News