Δικός του ο Φερέιρα και με τη… βούλα

Ποδόσφαιρο
Δικός του ο Φερέιρα και με τη… βούλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΟΦΗ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα, με την ομάδα του Ηρακλείου να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο 4ετους διάρκειας, ενώ χρειάστηκε να δοθεί ένα σημαντικό βαθμό στην Κουρίκο Ουνίδο για τη μεταγραφή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα από την Curico Unido για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου στην προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία.

Συνολικά φόρεσε 11 φορές τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και μέτρησε 908 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Curico Unido για τη μεταγραφή του Φερέιρα Σόουζα, ο οποίος θα ανήκει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2023».

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου μετά τις υπογραφές

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News